Mandonguilles amb sípia i pèsols

Inici>Receptes >Mandonguilles amb sípia i pèsols
  • Mandonguilles amb sípia i pèsols
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 250 g - Carn de porc picada
  • 250 g - Carn de vedella picada
  • 3/4 kg - Sípia tallada a tires
  • 200 g - Pèsols bullits
  • 2 - Cebes trinxades
  • 4 - Tomàquets rallats
  • 1 - Ou
  • All picat
  • Julivert picat
  • Molla de pa remullada
  • Farina
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada:
  • 1 grapat - Ametlles torrades
  • Julivert
  • Brins de safrà
Preparació:

Feu les mandonguilles amb la carn, la molla de pa, l’ou, l’all, el julivert, sal i pebre.
Enfarineu-les i fregiu-les.
Feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets, afegiu-hi la sípia, doneu-hi unes voltes, mulleu-ho amb aigua i deixeu-ho coure uns minuts.
Afegiu-hi les mandonguilles, la picada i els pèsols.
Proveu-ho de sal i deixeu-ho coure lentament fins que estigui cuit.


Variacions:
A vegades a la massa de les mandonguilles s’hi afegeix un polsim de canyella.
S’hi pot posar brou en lloc d’aigua.
Podeu afegir a la salsa una mica de melsa de la sèpia diluïda amb el suc de la cocció.
Es poden acompanyar de carxofes, patates, mongetes o arròs.
Es pot fer amb calamars en comptes de sípia.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.