Magret d’ànec del Delta amb fesols

Inici>Receptes >Magret d’ànec del Delta amb fesols
Ingredients:
  • 1 de 300g - Magret d’ànec del Delta
  • 150 g - Fesols
  • Oli
  • 2 dents - All
  • Sal
Introducció:

De l'Hotel Algadir del Delta de Poblenou del Delta.

Preparació:

Bulliu els fesols, saltegeu-los amb un raig d’oli d’oliva i dos grans d’all.
Filetegeu els magret d’ànec i passeu-lo per la planxa.
Al moment de servir, disposeu els filets de magret amb els fesols i asaoneu amb la sal d’escames.

Categoria: Carns.
Font: Hotel Algadir del Delta
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.