Macarrons amb bacallà

Inici>Receptes >Macarrons amb bacallà
  • Macarrons amb bacallà
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 400 g - Macarrons
  • 1 - Ceba gran trinxada
  • 4 - Tomàquets madurs trinxats
  • 200 g - Bacallà esqueixat i dessalat
  • Pebre
  • Llorer
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Bulliu els macarrons amb aigua, sal i un rajolí d’oli.
Feu un sofregit amb la ceba, el tomàquet i la fulla de llorer, i salpebreu-lo.
Quan estigui fet el sofregit afegiu-hi el bacallà i doneu-li unes voltes.
Barregeu els macarrons amb el sofregit i el bacallà.

Variacions:
Es poden servir acompanyats d’allioli o lleugerament gratinats amb formatge.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.