Llomillo amb salsa de tomàquet

Inici>Receptes >Llomillo amb salsa de tomàquet
  • Llomillo amb salsa de tomàquet
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • Salsa de tomàquet
  • 800 g - Llomillo a talls gruixuts
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
Preparació:

Per fer la salsa de tomàquet:
Peleu un kg de tomàquets i traieu-ne les llavors.
En una cassola amb oli sofregiu els tomàquets trossejats, afegiu-hi una cullerada de sucre, i deixeu-los coure a foc lent fins que formin una salsa.
Saleu la salsa al final.

Fregiu en una paella el llomillo salpebrat, afegiu-hi la salsa de tomàquet i deixeu-ho coure tot junt uns minuts perquè es barregin els gustos.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.