Llom rostit a la cassola

Inici>Receptes >Llom rostit a la cassola
  • Llom rostit a la cassola
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 800 g - Canya de llom
  • 2 - Cebes tallades a trossos grans
  • 2 - Pastanagues tallades a trossos grans
  • 2 - Porros tallats a rodanxes
  • 2 grans - All sencer
  • 1 fulla - Llorer
  • Farigola
  • Oli
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 2 Alls
  • 1 grapat - Ametlles
Preparaciˇ:

Enrossiu el llom salpebrat amb oli i llard.
Un cop ros, afegiu-hi els grans d’all, les verdures i les herbes.
Quan les verdures siguin rosses flamegeu-ho amb el conyac.
Afegiu-hi una mica d’aigua, tapeu-ho i deixeu-ho coure fins que el llom estigui tendre.
Talleu-lo a rodanxes i afegiu-hi per sobre la salsa colada i la picada.
Deixeu que faci un bull tot junt.

Variacions:
Es pot acompanyar de bolets o de qualsevol fruita seca.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.