Llom amb samfaina

Inici>Receptes >Llom amb samfaina
  • Llom amb samfaina
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 8 talls - Llom
  • Samfaina
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

Salpebreu el llom i fregiu-lo amb oli.
Afegiu-lo a la samfaina (vegeu recepta de samfaina) i deixeu-ho coure fins que el llom s’entendreixi.

Variacions:
Es pot fer amb salsitxes en comptes de llom.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.