Llom amb mongetes

Inici>Receptes >Llom amb mongetes
Ingredients:
  • 600 g - Llom de porc tallat
  • 600 g - Mongetes bullides
  • All picat
  • Julivert picat
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparació:
Fregiu els talls de llom salats i empebrats i retireu-los del foc quan falti una mica per acabar la cocció.
En el mateix oli salteu les mongetes amb l’all i el julivert.
Afegiu-hi els talls de llom i doneu unes voltes al conjunt.
Si fa falta afegiu-hi una mica del suc de bullir les mongetes.
Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.