Llom amb llet

Inici>Receptes >Llom amb llet
  • Llom amb llet
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 600 g - Llom
  • 200 g - Ametlles torrades
  • 300 g - Llet
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparació:
Salpebreu i enfarineu el llom, i rossegeu-lo en una cassola amb oli calent.
Quan ja estigui una mica ros, afegiu-hi per sobre les ametlles, picades i barrejades amb la llet.
Deixeu-ho coure tot junt al forn tot sacsejant de tant en tant perquè no s’enganxi.
La salsa ha de tenir una textura espessa i un color blanc.
Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.