Llenguado de la Badia dels Alfacs amb suquet i carxofes del MontsiÓ

Inici>Receptes >Llenguado de la Badia dels Alfacs amb suquet i carxofes del MontsiÓ
Ingredients:
  • 2 de 250 g - Llenguados de la Badia dels Alfacs
  • 3 dents - All
  • 2 - TomÓquets de penjar
  • 4 - Carxofes del MontsiÓ trossejada
  • 1 - Carxofa del MontsiÓ trossejada
  • Sal
  • Brins de safrÓ
Introducciˇ:
Del restaurant de l'Hotel Algadir del Delta, a Poblenou del Delta.
Preparaciˇ:
En una cassola amb un raig d’oli daurem els alls, hi afegim el tomÓquet, dos cullerades d’aigua i el llenguado.
Afegiu les carxofes i coeu-ho durant 7 minuts aproximadament.
Assaoneu amb sal i safrÓ.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Hotel Algadir del Delta
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.