Llenguado a la nyoca

Inici>Receptes >Llenguado a la nyoca
  • Llenguado a la nyoca
1
Ingredients:
  • 4 - Llenguados
  • un grapat - Pinyons, panses i ametlles
  • Farina
  • Sal
  • Oli
Preparaciˇ:

Fregiu els llenguados salats i enfarinats, i reserveu-los.
En el mateix oli sofregiu els fruits secs un moment.
Quan comencin a enrossir-se poseu-los sobre els llenguados.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.