Llengua de vedella guisada amb pèsols

Inici>Receptes >Llengua de vedella guisada amb pèsols
  • Llengua de vedella guisada amb pèsols
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Llengua de vedella
  • 200 g - Pèsols bullits
  • un tros - Cansalada tallada a tires
  • 1 - Ceba
  • 2 - Pastanagues
  • 3 grans - All
  • Manat d'herbes (marduix i sajolida)
  • 1 got - Vi ranci
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Escaldeu la llengua i peleu-la.
Salpebreu-la i sofregiu-la a poc a poc en una cassola amb llard i cansalada.
Afegiu-hi la ceba, les pastanagues i el manat d’herbes ,i quan estiguin rosses, feu la reducció del vi i afegiu-hi aigua.
Deixeu-ho coure fins que la llengua estigui tendra.
Talleu-la, poseu-la en una cassola amb la salsa colada per sobre i els pèsols, i deixeu-ho bullir uns minuts.

Variacions:
S’hi pot afegir una picada.
Es pot acompanyar de cebetes, de llegums, de salsa de tomàquet, etc.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.