Llengua de vedella amb moixernons

Inici>Receptes >Llengua de vedella amb moixernons
  • Llengua de vedella amb moixernons
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Llengua de vedella
  • 1 - Ceba
  • 2 - Tomàquets
  • Farina
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 2 grans d'all
  • Julivert
Preparació:

Bulliu la llengua, peleu-la i talleu-la a rodanxes.
Enfarineu-la, fregiu-la i reserveu-la.
Feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets.
Afegiu-hi la llengua, els moixernons i una mica d’aigua si cal, i deixeu-ho coure una mitja hora.
En l’últim moment afegiu-hi la picada.

Variacions:
Es pot fer amb altres bolets en comptes de moixernons.
Es pot fer amb verdures en comptes de bolets.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.