Llebre Trabucaire

Inici>Receptes >Llebre Trabucaire
  • Llebre Trabucaire
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Llebre
  • 1 - Ceba
  • 2 grans - All
  • Oli d'oliva
  • 1 presa - Xocolata
  • 1 vas - Brandi
  • 1 fulla - Llorer
  • 1 branca - Timó
  • Una mica - Julivert
  • Un parell - Claus
  • 2 - Anissos estrellats
  • Farina
  • ½ l - Vi negre
  • ½ l - Brou
Introducció:

Del Restaurant El Trabucaire de Solsona.

Preparació:

Netegeu la llebre. Treieu-li el fetge i la sang que li quedi dintre i la reserveu per poder fer la salsa. Trossegeu la llebre i la salpebreu.
En una cassola amb l'oli d'oliva, tireu-hi el brandi, els alls, la ceba picada, i totes les herbes aromàtiques, i ho deixeu macerar dotze hores.
En una altra cassola, escalfeu l'oli i hi poseu la llebre fins que es dauri.
Un cop rostida, hi afegiu la ceba, l'enrossiu i hi poseu la farina. Remeneu una mica, tot afegint-hi el vi i el brou.
Al cap de 20 minuts afegiu-hi tot el que teníem en maceració i deixeu-hi uns 45 minuts més al foc.
Piqueu el fetge, la sang i la xocolata ratllada en un morter. Afegiu-ho a la cassola i ho deixeu coure uns minuts més.
Si es prepara d'un dia per l'altre, millor.

Categoria: Carns.
Font: Restaurant Trabucaire
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.