Llebre amb xocolata

Inici>Receptes >Llebre amb xocolata
  • Llebre amb xocolata
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Llebre
  • 3/4 l - Vi negre
  • 2 - Cebes
  • 2 - Pastanagues
  • 2 - Porros
  • 1 branca - Api
  • 2 llesques - Cansalada fresca
  • Llorer, timó, sajolida i orenga
  • Ginebrons
  • Pebre negre en gra
  • Farina
  • Oli
  • Sal
  • Per fer la picada: - 2 grans d'all
  • Julivert
  • 40 g - Xocolata negra o a la pedra
  • 20 g - Ametlles
  • 1 llesqueta - Pa fregit
  • 40 g - Xocolata negra o a la pedra (per la picada)
Preparació:

Poseu a marinar la llebre trossejada amb les verdures, les espècies i el vi com a mínim 24 hores.
Coleu la carn i les verdures i reserveu el vi de la marinada.
Saleu, enfarineu i fregiu els trossos de llebre.
En el mateix oli sofregiu la cansalada i després les verdures, afegiu-hi els trossos de carn i mulleu-ho amb el vi de la marinada i aigua si cal.
Tapeu-ho i deixeu-ho coure unes 2 hores, fins que la llebre estigui tova.
Poseu la llebre en una cassola i afegiu-hi la salsa colada.
Rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi la picada deixatada amb una mica del caldo de la cocció.
Deixeu-ho al foc uns 15 minuts més.

Variacions:
També es pot fer amb conill de bosc.
S'hi poden posar cebetes de platillo.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.