Llampuga amb pebres

Inici>Receptes >Llampuga amb pebres
Ingredients:
  • 1 - Llampuga grossa
  • Farina
  • Pebres vermells
  • Alls
  • Oli d'oliva de Mallorca
  • Sal
Introducció:

Recepta típica de Mallorca

Preparació:

Netejarem i esmocarem la llampuga i la trossejarem per curt, en tallades primetes. La salprendrem i la posarem a degotar dins un colador.

Dins d'una pella hi posarem oli d'oliva en abundància, quan sigui calent, hi posarem la llampuga arrebossada de farina, i la fregirem ben cuita per cada banda.

Posarem les tallades dins d'un plat gros i dins el mateix oli hi fregirem un parell d'alls esclafats i els pebres trossejats.

Hi posarem sal, i en ésser tot cuit, ho posarem damunt la llampuga.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Serrano A. Les receptes de Na Tonina. 2a Edició. Ed. Documenta Balear, Palma.
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.