Llagosta a la catalana

Inici>Receptes >Llagosta a la catalana
Ingredients:
  • 2 - Llagostes grans
  • 1 - Ceba gran tallada a la juliana
  • 2 grans - All
  • Manat d'herbes (llorer, farigola, orenga, pell de taronja seca)
  • Brou de peix
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Per fer la picada:
  • 1 grapat - Ametlles i avellanes
  • 40 g - Xocolata
  • Brins de safrÓ torrats
  • Fetge de les llagostes
Preparaciˇ:
Talleu la llagosta tot separant les potes, el cap i la cua, i salpebreu-ho.
Guardeu el fetge i l’aigua que deixen anar.
Salteu els trossos de llagosta, a foc molt viu, i retireu-los.
Sofregiu la ceba, l’all, el manat d’herbes i un tros de pela de taronja en la mateixa cassola. .
Torneu-hi a afegir la llagosta i mulleu-ho amb el brou de peix.
Deixeu-ho coure tot junt uns 10 minuts i tireu-hi la picada deixatada amb l’aigua que han deixat anar les llagostes.

Variacions:
En lloc de brou podeu posar-hi aigua.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.