La cassola

Inici>Receptes >La cassola
Ingredients:
  • 1 - Pit de gallina
  • 1 - Braˇ de xai
  • 1/2 - Careta de porc
  • 2 - Cebes mitjanes
  • 4 - Rovells d'ou
  • 1 cullerada - Mel
  • Clau d'espŔcie
  • Llorer
  • Pa ratllat
  • Canyella en pols
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparaciˇ:

Bulliu tota la carn amb aigua, sal, llorer i les cebes amb claus clavats, fins que sigui tova.
Deixeu-la refredar, desosseu-la i trossegeu-la.
Barregeu-la amb els rovells d’ou, la mel, canyella, sal i pebre.
ColĚloqueu-ho en una cassola untada amb el llard i espolsada amb el pa ratllat i poseu-la al forn calent a 180 graus uns 30 minuts.

Variacions:
Es poden muntar les clares d’ou a punt de neu i afegir-les a la cassola abans de posar-la al forn.
Es poden afegir peus de porc i jarret de vedella a la carn.

Altres noms:
Cassola de carnaval.
Cassola ribetana-

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.