Isard amb bolets

Inici>Receptes >Isard amb bolets
Ingredients:
  • Isard
  • Oli
  • Sal
  • Alls
  • Ceba
  • Tomàquet
  • Llorer
  • Canyella
  • Safrà
  • Anís estrellat
  • Clavell
  • Camagrocs
  • Julivert
  • Ametlles
  • Moixernons
  • Vi ranci
  • Conyac
  • Aigua
Introducció:

De la Fonda Casanova, de Cambrils (Solsonès)

Preparació:

Saleu l'isard i fregiu-lo en una paella amb una mica d'oli.
En una cassola poseu l'oli de fregir, afegiu-hi l'isard, l'all, la ceba, el tomàquet, les espècies, el vi, el conyac i ho cobriu amb aigua.
Un cop ben estofat, afegiu-hi els moixernons o un altre tipus de bolets.
Per fer la picada, agafeu la ceba i el tomàquet cuits, els camagrocs, l'all, el julivert i l'ametlla.
Triuteu-ho tot i ho afegiu sobre l'isard.

Categoria: Carns.
Font: Fonda Casanova
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.