Freixura

Inici>Receptes >Freixura
  • Freixura
1
Ingredients:
  • 800 g - Cor de vedella
  • 1 - Ceba
  • 4 - Tomàquets madurs
  • 2 grans - All
  • 1 copa - Vi ranci
  • Llorer
  • Pebre negre en gra
  • 1 branca - Canyella
  • Orenga
  • un tros - Pell de taronja seca
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Talleu les freixures i el cor a daus, saleu-los, poseu-los en una cassola amb oli i deixeu que es fregeixin.
Afegiu-hi els tomàquets, la ceba sencera, els alls sense pelar, les herbes, les espècies, la pell de taronja i el vi ranci.
Deixeu-ho coure amb la cassola tapada a foc lent, sense que s’enganxi.
Si fa falta afegiu-hi aigua o brou de carn mentre dura la cocció.

Variacions:
Es poden fregir les verdures abans de posar-les a la cassola.
S’hi poden afegir una picada i patates.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.