Freginat

Inici>Receptes >Freginat
Ingredients:
  • 1/2 kg - Sang de corder
  • 1/2 kg - Fetge de corder
  • 2 - Cebes tallades a la juliana
  • 3 grans - All tallat a lÓmines
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparaciˇ:

Fregiu la sang i el fetge i reserveu-ho.
En el mateix oli sofregiu la ceba i els alls.
Afegiu-hi una mica d’aigua, la sang i el fetge, i saleu-ho.
Deixeu-ho coure tot junt, tapat a foc lent, fins que sigui tou.

Variacions:
Podeu enfarinar el fetge abans de fregir-lo.
Es pot afegir un rajolÝ de vinagre i una cullerada de mel al moment de posar-hi l’aigua.
S’hi pot afegir pulmˇ, peus i ventre de xai, per˛ cal tenir en compte que aquests productes triguen mÚs temps a coure’s.
TambÚ es fa freginat amb la sang i el fetge de porc.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.