Filet de bou amb cruixent de trompeta de la mort i salsa de fredolics

Inici>Receptes >Filet de bou amb cruixent de trompeta de la mort i salsa de fredolics
Ingredients:
  • 4 - Filets de bou
  • 2 - Cebes
  • 1 - Porro
  • Trompetes de la mort
  • Agar-agar
  • Mantega
  • 200 g - Fredolics
  • 200 ml - Crema de llet
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
Introducció:

Del restaurant Sant Roc, de Solsona

Preparació:

Coeu el filet de bou a la planxa.

Per fer el cruixent de trompeta de la mort:
Ofegueu la ceba i el porro amb la mantega desfeta.
Al cap de 5 minuts aproximadament afegiu les trompetes de la mort. Deixeu-ho 5 minuts més i afegiu-hi l'aigua.
Deixeu-ho bullir fins que redueixi part de l'aigua i salpebreu.
Tritureu-ho amb la batedora elèctrica i hi afegiu-hi l'agar-agar, remeneu bé i poseu-ho dins d'un motlle a refredar a la nevera.
Un cop fred, talleu-ne llesques d'aproximadament 2 centímetres de gruix, enfarineu-les i passeu-les per la paella amb una mica de mantega. Ho daureu i voltegeu.

Per fer la salsa de fredolics:
Ofegueu la ceba amb la mantega i, quan agafi color, afegiu-hi els fredolics i ho deixeu ofegar durant 3 minuts.
Hi afegiu la crema de llet que deixareu reduir durant 5 minuts i ho saleu.
Passeu la salsa pel colador.

Serviu el filet de bou regat amb la salsa i acompanat del cruixent.

Categoria: Carns.
Font: Restaurant Sant Roc
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.