Fideus amb ganyims

Inici>Receptes >Fideus amb ganyims
  • Fideus amb ganyims
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 300 g - Fideus prims
  • 400 g - Ganyims remullats
  • 2 - Cebes
  • 2 grans - All
  • 3 - Tomàquets madurs escalivats
  • 1 culleradeta - Pebre vermell dolç
  • 4 - Patates tallades a daus petits
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Introducció:

Els ganyims són la carn fosca corresponent a les ganyes, els òrgans respiratoris de la tonyina, que es conserven en sal. Es poden trobar en les parades de mercat de pesca salada i coserves arreu de Catalunya.

Preparació:

Feu un sofregit amb la ceba, els alls i el tomàquet.
Quan estigui ben confitat afegiu-hi el pebre vermell i la patata, doneu-hi unes voltes i seguidament afegiu-hi l’aigua.
Quan arrenqui el bull afegiu-hi els ganyims, la picada i els fideus i ho deixeu coure fins que els fideus estiguin cuits.
Aquests fideus han de quedar caldosos.

Variacions:
Es pot substituir l’aigua per brou de peix.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.