Fideus amb llampuga

Inici>Receptes >Fideus amb llampuga
Ingredients:
  • 250 gr - Fideus
  • 1 - Llampuga
  • 1 - Ceba
  • 1 - Albergínia
  • 1 - Pebre vermell torrat
  • Mongetes verdes
  • Alls i julivert
  • Oli d'oliva de Mallorca
  • Sal, safrà, pebre bo blanc i pebre bord
Introducció:

Recepta típica de Mallorca

Preparació:

Tallar l'albergínia a rodanxes, deixar-la una estona amb aigua i sal, i després treure-la, sofregir-la dins d'una greixonera amb un roll d'oli d'oliva i reservar-la. Dins el mateix oli, sofregir-hi la ceba i els dos alls, tot pelat i tallat petit.

Quan sigui ros, afegir-hi un poc de julivert tallat petit, un poc de pebre bord, uns brins de safrà i la tomàtiga pelada i tallada.

Posar-hi aigua, un pols de pebre bo blanc i un poc de sal i quan bulli, les mongetes, tret dels capolls, i trossejades. Deu minuts més tard tirar-hi els fideus.

Quan hauran bullit cinc minuts, afegir-hi la llampuga neta i tallada a rodanxes. Fer-ho bullir dos minuts més.

Posar-hi el pebre vermell torrat a tires, l'albergínia sofregida i, quan arrenqui el bull, apagar el foc i servir.

Categoria: Peixos i mariscs, Arrossos i pastes.
Font: Serrano A. Les receptes de Na Tonina. 2a Edició. Ed. Documenta Balear, Palma.
Comentaris rebuts (1)
  • doreta
  • 21/09/2014 a les 10:22 am (Europe/Berlin +02:00)
  • "Es posible penjar una foto del plat acabat? tenc moltes ganes de probar-ho. gràcies.
    "
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.