Fetge amb ceba

Inici>Receptes >Fetge amb ceba
  • Fetge amb ceba
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 800 g - Fetge de xai
  • 4 - Cebes
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Talleu la ceba a la juliana i sofregiu-la fins que quedi ben rossa.
Talleu el fetge a llesques i fregiu-lo de manera que quedi sucós per dintre.
Serviu el fetge amb la ceba d’acompanyament.

Variacions:
Es pot fer amb fetge de vedella o de porc.
Es pot enfarinar el fetge abans de fregir-lo.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.