Fesols amb bacallà

Inici>Receptes >Fesols amb bacallà
  • Fesols amb bacallà
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 400 g - Bacallà dessalat
  • 600 g - Mongetes seques bullides
  • 4 - Tomàquets trinxats
  • 2 grans - All
  • Julivert
  • 1 culleradeta - Pebre roig
  • Brou
Preparació:

Enfarineu i fregiu el bacallà, i retireu-lo.
En el mateix oli feu un sofregit amb l’all, el julivert, el tomàquet i el pebre roig.
Ho cobriu de brou i ho deixeu bullir a foc suau.
Comproveu el punt de sal.
Tireu-hi les mongetes i el bacallà, i deixeu que bulli tot junt una estona.

Variacions:
En comptes de brou podeu posar-hi aigua o el suc de bullir les mongetes.

Categoria: Llegums.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.