Faves amb bledes

Inici>Receptes >Faves amb bledes
  • Faves amb bledes
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 kg - Faves amb tavella tallades a trossos
  • 1/2 kg - Bledes trossejades
  • 200 g - Bull negre
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Bulliu amb aigua i sal les faves i les bledes.
Escorreu-les i passeu-les pel passapurés.
En una paella fregiu el bull, afegiu-hi les verdures bullides i doneu-hi unes voltes tot junt.

Variacions:
En lloc de bull hi podeu posar cansalada.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.