Farcit de carnaval

Inici>Receptes >Farcit de carnaval
Ingredients:
  • 1 - Estómac de porc
  • 1/2 kg - Carn magra picada
  • 3 - Ous
  • 25 g - Panses
  • 3 grans - All
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Amasseu la carn picada amb els ous, les panses, l’all, el julivert, la sal i el pebre.
Farciu l’estómac i cosiu-lo.
Feu-lo bullir 1,5 hores amb aigua salada i quan estigui cuit deixeu-lo refredar.
Després rostiu-lo sencer o talleu-lo a rodelles i fregiu-les.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.