Estofat de tocino

Inici>Receptes >Estofat de tocino
Ingredients:
  • 2 - Peus de porc tallats, flamejats i nets
  • 2 - Orelles de porc
  • 1 - Cua de porc a trossos
  • 800 g - Patates petites
  • 1 cabeša - Alls
  • unes branques - Orenga
  • 1 fulla - Llorer
  • 1 got - Vi ranci
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 1 grapat d'ametlles torrades
  • 1/2 presa - Xocolata
Preparaciˇ:

En una cassola poseu la carn de porc, un raig d'oli, la cabeša d'alls, les herbes, el vi ranci, una mica de sal i aigua que cobreixi.
Tapeu la cassola i deixeu-ho al foc molt suau unes 3 hores, tot sacsejant-ho de tant en tant perquŔ no s’enganxi.
Quan faltin uns 20 minuts per acabar la cocciˇ, afegiu-hi les patates senceres i la picada desfeta en un raig d’aigua.
Rectifiqueu-ho de sal.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.