Estofat de patata, cigrons i tonyina de sorra

Inici>Receptes >Estofat de patata, cigrons i tonyina de sorra
Ingredients:
  • 150 g - Cigrons bullits
  • 400 g - Tonyina de sorra tallada a daus
  • 1 kg - Patates tallades a daus grans
  • 1 - Ceba picada
  • 1 - Pebrot vermell tallat a tires grans
  • 1 got - Vi blanc
  • 2 - Tomàquets trinxats
  • 1 fulla - Llorer
  • Oli
  • Sal
  • Brou de coure els cigrons
  • Per fer la picada: - 2 grans d'all
  • Julivert
Preparació:

Feu un sofregit amb la ceba, el pebrot, la fulla de llorer i el tomàquet.
Feu la reducció del vi blanc, afegiu-hi les patates, doneu-hi unes voltes i afegiu-hi el suc de la cocció dels cigrons, just que cobreixi.
Quan les patates estiguin gairebé fetes afegiu-hi la tonyina i la picada.
Deixeu coure tot el conjunt uns 5 minuts.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.