Estofat de corder amb patata i olives verdes

Inici>Receptes >Estofat de corder amb patata i olives verdes
Ingredients:
  • 1 kg - Pit de xai
  • 2 - Cebes
  • 3 - Tomàquets
  • 1 fulla - Llorer
  • 1 copa - Vi blanc
  • 4 - Patates grans
  • 200 g - Olives verdes
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Trossegeu, salpebreu i enrossiu la carn en una cassola amb oli.
Afegiu-hi la ceba, el tomàquet i la fulla de llorer, i deixeu-ho sofregir.
Feu la reducció del vi blanc, afegiu-hi aigua i deixeu que cogui lentament amb la cassola tapada.
Quan faltin uns 10 minuts per acabar la cocció afegiu-hi les patates i les olives.

Variacions:
En comptes de pit hi podeu posar garró, coll o cuixa.
Es pot fer amb mongetes seques, a més de la patata.
Es pot fer amb bolets.
S’hi pot afegir una picada, que se sofregeix amb la ceba i la tomata.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.