Espineta amb cargolins

Inici>Receptes >Espineta amb cargolins
Ingredients:
  • uns trossos - Espineta
  • 900 g - Cargolins
  • 2 - Cebes tallades finíssimes
  • 3 - Tomàquets madurs ratllats
  • 1/2 kg - Patates tallades a trossos mitjans
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada:
  • 1 grapat - Ametlles
  • 2 grans - All
  • Brins de safrà
  • Julivert
Preparació:

Remulleu unes hores l’espineta.
Feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets.
Afegiu-hi els cargolins, les patates, l’espineta i aigua que cobreixi.
Uns 10 minuts abans d’acabar la cocció afegiu-hi la picada deixatada amb el vi ranci.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (3)
  • Alexdelou
  • 23/09/2009 a les 11:42 am (Europe/Berlin +02:00)
  • "
    no entenc com un neofito pot conèixer que és la espineta sense descriure-la minimamente en la recepta. si algú pot facilitar-me la seva foto i descripcioin ho agrairé. Gracies "
    • La seva puntuació
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
  • Pilar J.M.
  • 23/09/2009 a les 12:54 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "L'espineta, segons tinc entès, és la carn de l'espina de la tonyina salada."
    • La seva puntuació
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
  • María
  • 26/09/2009 a les 19:01 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "Es carne salada de la espina del atún. Alejandro, si quieres alguna foto te la mando."
    • La seva puntuació
    • 2 estrelles
    • 2 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.