Espinacs amb panses i pinyons

Inici>Receptes >Espinacs amb panses i pinyons
Ingredients:
  • 1 kg - Espinacs
  • 20 g - Panses
  • 20 g - Pinyons
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Aigua
Preparació:

Netegeu i renteu els espinacs en dues o tres aigües.
Feu bullir un moment els espinacs.
En una paella amb oli rossegeu una mica els pinyons, afegiu-hi els espinacs i les panses.
Tasteu-ho de sal i pebre.

Variacions:
Es poden posar els espinacs crus directament a la paella.
Es poden fregir uns alls picats abans dels pinyons.
S’hi poden fregir uns talls de cansalada tallada molt fina abans dels pinyons.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (2)
  • novata
  • 02/04/2014 a les 11:23 am (Europe/Berlin +02:00)
  • "si els espinacs son congelats, quan de temps els haurien de bullir?és necessari hidratar les panses abans d\'afegir-les?? . Gràcies"
    • La seva puntuació
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
  • Vegan M
  • 28/01/2015 a les 15:22 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "Jo hi afegeixo un dit de vi blanc al final.
    També hi podem afegir quall de soja trossejat o bé amb alguna carn vegetal en comptes de carn d\'animals. Hi han tot tipus de carns vegetals."
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.