Espigalls bullits

Inici>Receptes >Espigalls bullits
Ingredients:
  • 1 kg - Espigalls
  • Aigua
  • Sal
  • Oli
Preparació:

Netegeu i talleu els espigalls.
Bulliu-los amb aigua abundant i sal durant 20 minuts.
Escorreu-los i amaniu-los amb oli.


Variacions:
Es poden menjar amb patates, amb llegum i també acompanyant el peix.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • montse
  • 25/11/2009 a les 14:19 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "tambe es poden menja amb truita,saltajats amb un allet, o saltajats amb monjetes seques ... i moltes coses mes. Es una verdura que es pot comvinar molt bè."
    • La seva puntuació
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.