Espardenyes amb tomàquet

Inici>Receptes >Espardenyes amb tomàquet
Ingredients:
  • 800 g - Espardenyes netes
  • 400 g - Tomàquet rallat
  • 2 grans - All picat
  • Julivert picat
  • Sal
  • Oli
Preparació:

Feu un sofregit amb els alls i els tomàquets.
A mitja cocció afegiu-hi les espardenyes i saleu-ho.
Deixeu-ho acabar de coure i afegiu-hi el julivert.

Variacions:
Es poden saltar les espardenyes i afegir-hi el sofregit.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.