Escudella de mongetes amb bacallÓ i bledes

Inici>Receptes >Escudella de mongetes amb bacallÓ i bledes
Ingredients:
  • 150 g - Mongetes remullades
  • 50 g - Arr˛s
  • 1/2 kg - Bledes
  • 50 g - Fideus
  • 100 g - BacallÓ dessalat
  • Oli
  • Aigua
Preparaciˇ:

Poseu a bullir les mongetes i, quan els faltin 20 minuts per acabar la cocciˇ, afegiu-hi les bledes a trossos, l'arr˛s, el bacallÓ, els fideus i un raig d’oli.
Si cal afegiu-hi una mica mÚs d’aigua.
Proveu-ho de sal i deixeu-ho coure fins que les mongetes estiguin toves per˛ no desfetes.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.