Escudella de congre

Inici>Receptes >Escudella de congre
Ingredients:
  • 100 g - Congre sec
  • 100 g - Col
  • 100 g - Coliflor
  • 150 g - Arròs
  • 150 g - Fideus
  • 2 - Pastanagues
  • 1 - Porro
  • 1 - Ceba
  • 1 - Patata
  • 2 - Alls tendres
  • Aigua
Preparació:

Poseu en remull el congre.
Talleu les verdures i feu-les bullir amb el congre.
Quan el congre estigui cuit retireu-lo.
Afegiu-hi l’arròs i els fideus i, en l’últim moment, el congre esbocinat.

Variacions:
S’hi poden afegir mongetes seques bullides.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (2)
  • l'oest de cat.
  • 01/01/2013 a les 14:13 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "M\'ha anat molt bé la recepta.
    No l\'havía fet mai, pèro recordaba el gust del que feia la mare. Curiosament, abans de llegir la recepta ja ho he fet tal
    com ho posa. Molt bé."
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
  • MOMOTOMBO FILL
  • 14/06/2013 a les 16:00 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "LA TIETA ROSITA ES MESTRE DE LA ESCUDELLA AMB CONGRE I RECORDO QUE QUAN TREBALLABA A R.BARTROLI, PORTABA UNA CASOLETA PER EL PAPA, I ERA UNA COSA EXQUISITA, PER MI TAMBE ME LA PORTABA; DE DEBO ERA BOCADO DI CARDINALI"
    • La seva puntuació
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.