Escudella de carbassa i mongetes

Inici>Receptes >Escudella de carbassa i mongetes
Ingredients:
  • 250 g - Carn magra de porc
  • 250 g - Mongetes blanques remullades
  • 500 g - Carbassa pelada i a trossos
  • 1 - Ceba a trossos
  • 100 g - Arr˛s
  • 1 - Os de pernil
  • Llorer
  • Sal
  • 2 l. - Aigua
Preparaciˇ:

Poseu a bullir les mongetes amb la carn magra, l’os de pernil, el llorer i l’aigua.
Deixeu-ho coure a poc a poc i, quan falti mitja hora per acabar la cocciˇ, afegiu-hi la ceba, la carbassa i l’arr˛s.
Serviu-ho amb la carn trossejada.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.