Escudella barrejada

Inici>Receptes >Escudella barrejada
  • Escudella barrejada
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1/4 kg - Gallina
  • 100 g - Cansalada
  • 2 - Ossos de vedella
  • 200 g - Jarret de vedella
  • Menuts de pollastre o de gallina
  • 200 g - Careta de porc
  • 1/2 kg - Patates
  • 1 - Porro
  • 1 - Pastanaga
  • 1 - Nap
  • 1/2 kg - Bledes
  • 100 g - Arròs
  • 100 g - Fideus gruixuts
  • 1 - Botifarra negra
  • Aigua
  • Sal
Preparació:

Poseu a bullir els ossos en una olla amb aigua durant una mitja hora.
Afegiu-hi la gallina, la cansalada, la careta, el jarret i els menuts, tot tallat a trossets.
Una hora més tard afegiu-hi les verdures tallades.
Deixeu que bulli mitja hora més i hi afegiu l’arròs i els fideus.
Deixeu-ho acabar de coure i en l’últim moment afegiu-hi la botifarra.

Variacions.
També s’hi poden afegir cigrons o mongetes quan es posen a bullir els ossos, o bé ja bullits en l’últim moment.
S’hi pot posar galets en lloc de fideus i arròs.
Es pot fer una picada d’alls i safrà.
Es pot fer amb careta i peu de porc salat.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.