Entremesos

Inici>Receptes >Entremesos
  • Entremesos
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 8 talls - Bull blanc
  • 8 talls - Bull negre
  • 4 talls - Pernil
  • 8 talls - Botifarra catalana
  • 4 talls - Bisbe
  • 16 talls - Fuet
  • Amanida russa
Preparació:

Poseu tots el embotits filetejats en el plat en forma circular i al mig l’ensalada russa.

Variacions:
S’hi poden posar altres embotits, com ara pa de fetge.
A vegades es posen unes tires de pebrot escalivat a sobre l’ensalada.
S’hi pot posar una sardina en oli.
A vegades s’hi posen uns talls de tomàquet d’amanir.
S’hi pot afegir una mica de tonyina.
S’hi pot afegir ou dur.
S’hi poden afegir un parell de calamars a la romana.

Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.