Ensalada pagesa de Formentera

Inici>Receptes >Ensalada pagesa de Formentera
Ingredients:
  • Peix sec de Formentera
  • Tomàtigues
  • Pebreres vermelles
  • Pebreres verdes tendres
  • Patates
  • Cebes
  • Pa sec o crostes
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre bo
Preparació:

Netejar les patates i bullir-les amb la pell. Torrar les pebreres vermelles i quan són fredes, pelar-les. Tallar les patates a trossos no massa petits i les pebreres verdes llargues.

Posar-ho tot dins d'un bol i mesclar-ho abans d'afegir les pebreres torrades i el peix sec. Per una altra banda, rompre el pa amb les mans en bocins no massa grossos i introduir.ho en un drap de cuina per a passar-ho davall de l'aixeta d'aigua perquè agafi una mica d'humitat. Juntar-ho tot i amanir al gust, amb l'oli d'oliva, la sal i el pebre bo.

Categoria: Amanides i plats freds, Peixos i mariscs.
Font: www.peixsec.com
Més informació:

Més receptes a http://www.peixsec.com/index.html

Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.