Enciam brut

Inici>Receptes >Enciam brut
  • Enciam brut
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1/2 kg - Patates
  • 2 - Cebes mitjanes
  • 4 - Arengades netes d'espines i escates
  • Oli
  • Vinagre
  • Sal
  • Pebre
Preparaciˇ:

Escaliveu les patates i les cebes al forn.
Talleu les cebes i les patates a rodanxes.
Poseu en un plÓtera capes de patates, de ceba i d’arengada trossejada.
Amaniu-ho amb oli, sal, pebre i unes gotes de vinagre.
Serviu l’amanida tŔbia.

Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.