Embotit de coll farcit

Inici>Receptes >Embotit de coll farcit
Ingredients:
  • 1 - Coll de pollastre o de gallina
  • 70 g - Carn de pollastre
  • 50 g - Pernil del país
  • 70 g - Carn de porc picada
  • 1 - Ou
  • Sal
  • Pebre
  • Brou d'escudella
Preparació:

Traieu la pell del coll com si es tractés d'un mitjó.
Piqueu totes les carns, amaniu-les amb sal i pebre i barregeu-les amb l'ou.
Farciu el coll i cosiu-lo pels dos extrems.
Poseu-lo a coure dins del brou d’escudella.
Quan estigui cuit deixeu-lo refredar i talleu-lo com un bull.

Variacions:
En comptes de carn de porc s’hi pot posar llonganissa del confit.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.