Cuixa de xai al forn

Inici>Receptes >Cuixa de xai al forn
  • Cuixa de xai al forn
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Cuixa de xai
  • 3 - Cebes tallades a la juliana
  • 4 - Pastanagues tallades a rodanxes
  • Sal
  • Oli
  • Llard
  • Aigua
Preparació:

Salpebreu la cuixa i enrossiu-la amb oli i una mica de llard.
Quan estigui rossa, afegiu-hi les verdures.
Un cop enrossides, afegiu-hi una llossada d’aigua i tapeu-ho.
Deixeu-ho al forn fins que la cuixa estigui tendra.

Variacions:
Quan la cuixa estigui cuita la podeu gratinar al forn amb pa ratllat i un grapat de pinyons.
Es pot acompanyar de patates fetes conjuntament amb les verdures.
La cuixa es pot marinar abans de la cocció amb oli, pebre en gra, romaní i conyac.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.