Cua de bou a la cassola

Inici>Receptes >Cua de bou a la cassola
  • Cua de bou a la cassola
1
Ingredients:
  • 1 1/2 kg - Cua de bou
  • 2 - Pastanagues
  • 2 - Tomàquets madurs
  • 2 - Cebes
  • 1 - Porro
  • Manat d'herbes ( llorer, farigola i sajolida)
  • 1/2 l - Vi negre
  • Llard o oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Trossegeu la cua de bou, separant-ne les vèrtebres, salpebreu-la i rostiu-la amb el llard o l’oli.
Afegiu-hi les verdures i les herbes i deixeu-ho coure a foc moderat.
Quan les verdures estiguin daurades, afegiu-hi el vi i aigua que cobreixi i deixeu-ho coure fins que la carn estigui tova.
Traieu els trossos de cua, poseu-los en una cassola i coleu la salsa.
Afegiu la salsa a la cassola i deixeu-ho tot junt al foc una estona.
Poseu-ho al punt de sal i pebre

Variacions:
S’hi poden afegir patates, bolets o verdures.
Es pot barrejar vi negre, moscatell i vi ranci.
Es pot fer també amb cua de vedella.
Es pot fer com un civet (vegeu Civet de senglar).

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.