Crespells de Mallorca

Inici>Receptes >Crespells de Mallorca
  • Crespells de Mallorca
1
Ingredients:
  • Un kilo de farina
  • 250 grams de sucre
  • 250 grams de saïm
  • Un tassonet d'oli d'oliva
  • Un tassonet de suc de taronja
  • Una llimona grossa ratllada
  • Tres vermells d'ou
Preparació:

Dins d'un ribell posar-hi el saïm (sense fondre), l'oli d'oliva, el suc de taronja i els vermells d'ou. Es batrà bé fins a formar una mena de crema uniforme. S'hi afegirà aleshores la llimona ratllada i el sucre i, a continuació, la farina. Es mesclarà bé, sense pastar, fins que quedi una pasta manejadissa.

Es posaran petites bolletes de la pasta damunt de la taula i, amb l'ajut d'un aprimador, es faran làmines d'aproximadament mig dit de gruixa.

Amb motlles es faran estrelles o altres figures.

Es posaran aquestes figures a una llauna untada prèviament amb oli d'oliva i s'enfornarà a 160 graus uns vint minuts, fins a cocció.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Serrano A. Les receptes de na Tonina. 2a Edició. Ed. Documenta Balear, Palma.
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.