Crema de créixens

Inici>Receptes >Crema de créixens
  • Crema de créixens
1
Ingredients:
  • 125 gr - Créixens
  • 1 - Ceba grossa
  • 1 - Taronja
  • 1,2 l. - Brou de verdures
  • 1 got - Nata líquida
  • 2 culleradetes - Farina de blat de moro
  • Sal
  • Pebre negre
Preparació:

En una cassola poseu a ofegar la ceba picada, durant 5 minuts, fins que vagi quedant daurada, remenant-la de tant en tant.
Quan comenci a agafar color, afegiu els créixens, tapeu-ho i deixeu coure durant 5 minuts, fins que quedin ofegats.
Mentrestant ratlleu i exprimiu la taronja i ho afegiu tot a la cassola, juntament amb el brou de verdures.
Torneu a tapar i deixeu que segueixi bullint, a foc mig, durant 15 minuts.
Retireu-ho del foc i ho passeu per al batedora, triturant bé la crema.
Si es vol que quedi més fina, podeu passar-la pel colador xinès.
A continuació, desfeu les dues culleradetes de farina de blat de moro a la nata líquida, afegiu-la a la cassola i barregeu-ho bé amb la crema de créixens.
Deixeu que torni a arrencar el bull i serviu-ho calent, acompanyat d'uns crostonets de pa fregit.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Josep Alaball Condeminas
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.