Crema de calçots amb romesco

Inici>Receptes >Crema de calçots amb romesco
  • Crema de calçots amb romesco
1
Ingredients:
  • 100 gr - Mantega
  • 1 - All porro petit
  • 6 - Calçots
  • 1 - Patata petita
  • 200 ml - Brou de carn
  • 200 ml - Crema de llet
  • Salsa romesco
Preparació:

Netegem bé els calçots i treiem només la capa que és més dura.

Tallem els calçots a trossos petits.

Agafem una cassola i desfem la mantega, tot seguit fem el sofregit amb l'all porro, els calçots i la patata que abans hem trossejat.

Afegim el brou de carn juntament amb la crema de llet.  Ho deixem coure uns 20 minuts a foc lent.

Retirem del foc, tot seguit agafem la batedora,  ho triturem i passem pel colador xinès.

Rectifiquem de sal.

Seguidament  emplatem i afegim la salsa romesco fent un cordó que donarà color i gust al plat. També podem afegir unes panses.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Hotel Restaurant Diego
Més informació:

Fitxa Hotel Restaurant Diego a la Gastroteca.cat

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.