Crancs de riu

Inici>Receptes >Crancs de riu
Ingredients:
  • 32 - Crancs de riu vius
  • 2 - Cebes trinxades
  • 1 gra - All picat
  • 3 - Tomàquets rallats
  • 1 copa - Vi blanc
  • Farigola
  • Llard
  • Sal
Preparació:

Feu un sofregit amb el llard, la ceba, l’all, la farigola i el tomàquet.
Quan estigui ben cuit, afegiu-hi els crancs i el vi i deixeu-ho a foc fort durant 5 minuts.
Afegiu-hi aigua si cal.

Variacions:
Es pot fer amb oli en comptes de llard.
Els crancs de riu també es poden menjar simplement bullits amb aigua i sal.

Comentaris:
Abans de coure els crancs se'ls ha de treure la tripa.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.