Costelló de porc rostit

Inici>Receptes >Costelló de porc rostit
  • Costelló de porc rostit
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 1 kg - Costelló de porc
  • 1 - Ceba
  • 2 grans - All
  • 2 - Tomàquets
  • Farigola
  • un raig - Conyac
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Aigua
Preparació:

Enrossiu el costelló salpebrat.
Quan hagi agafat color afegiu-hi la ceba, els alls, la farigola i els tomàquets.
Flamegeu-ho amb el conyac i poseu-hi una mica d’aigua.
Deixeu-ho coure fins que la carn estigui feta.

Variacions:
Es pot acompanyar d’albergínies o carxofes arrebossades.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.