Costella de vedella ofegada amb patates

Inici>Receptes >Costella de vedella ofegada amb patates
  • Costella de vedella ofegada amb patates
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 1/2 kg - Costella de vedella tallada a trossos llargs
  • 1 kg - Patates
  • 2 - Cebes
  • 2 grans - All
  • Julivert
  • Llorer
  • 1 copa - Vi blanc
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparaciˇ:

Fregiu la costella i passeu-la a una olla.
En el mateix oli feu un sofregit amb la ceba, l’all, el julivert i el llorer.
Feu-hi la reducciˇ del vi.
Afegiu-ho a l’olla amb aigua que cobreixi, saleu-ho i deixeu-ho coure.
Al cap de dues hores, aproximadament, afegiu-hi les patates esbocinades i deixeu-ho fins que estiguin cuites.
Poseu-ho a punt de sal i serviu-ho en la mateixa cassola.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.